Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Dinamic Turism Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cazare Brasov
120 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pensiunea Hora este pozitionata semicentral, la doar 20 minute distanta de Piata Sfatului. Locatia este destinatia ideala pentru cei ce calatoresc pentru a se relaxa si a admira un oras bogat din punct de vedere istoric, la mica distanta fiind Muzeul Casa Sfatului, Biserica Neagra, Turnul Alb si Turnul Negru. In imediata apropriere se afla Gara Brasov si Paradisul Acvatic, aqua park cu piscine acoperite,de asemenea in apropiere la 5 minute de Pensiunea Hora se afla Mall Coresi si Afi.

Deasemenea este locul ideal pentru oaspeti care vin in Brasov in interes de serviciu avand oferte adaptate in fuctie de necesitatea acestora..

Pensiunea Hora vine in intampinarea turistilor sai cu 8 camere spatioase si luminoase, mobilate si dotate cu facilitati moderne: internet wireless, jacuzzi in camera, televizor, uscator de par, incalzire centrala si balcon. Pensiunea dispune de terasa, sala de mese si ofera facilitatea platii cu cardul,acceptam vouchere de vacanta pe suport de hartie cat si electronic.. Unitatea de cazare este dotata si cu parcare supravegheata. Ofera servicii de spalatorie si transport auto.

Va asteptam cu drag!
Din Gura in Gura